donderdag 12 november 2015

Selftorial #2: Brows


Hoiii iedereen! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog
In de maand november zal ik 4 keer een make-up 'Selftorial' plaatsen, dit houdt in dat ik door middel van selfies uitleg hoe ik een make-up product heb aangebracht of welke producten ik heb gebruikt om een look te creëren, alle foto's zullen gemaakt worden met mijn telefoon en vooral de selfie camerastand.Dit is alweer 'selftorial' nummer 2, dit keer over mijn wenkbrauwen!

Ik wil weer heel graag vollere wenkbrauwen, na 10 jaar mijn wenkbrauwen redelijk strak en met een 'smal' uiteinde te hebben geëpileerd ben ik er klaar voor verandering.
Het groeiproces gaat langzaam en ik dacht zelfs dat er op bepaalde plekken geen haar meer zou groeien omdat ik het al jarenlang epileer, maar langzaam aan komen ze terug JOEPIEE!Het leek mij handig om stap voor stap te laten zien hoe ik te werk ga, ik heb altijd gezworen bij wenkbrauwpoeder, maar een wenkbrauwpotlood werkt toch beter als je de "lege" plekjes op wilt vullen, eventueel kan je daaroverheen nog poeder aanbrengen zodat het gedurende dag goed blijft zitten.

Hoewel ik mijn wenkbrauwen altijd mooi vond, besloot ik toch om terug te gaan naar mijn "natuurlijke" vorm en dat bevalt mij enorm! Tijdens het groeiproces ben ik in de ochtend wel langer bezig om de uiteinde van mijn wenkbrauw mooi in te vullen, maar naar mate het groeit des te makkelijker het wordt.
Wel groeit mijn rechter wenkbrauw minder snel, waar dat aan ligt?! 'Vast hormonaal LOL'

Klik hier om te zien hoe mijn wenkbrauwen er 6 weken geleden uit hebben gezien (ze waren toen wel dunner dan ooit 'ik had last van 'plukdrang' ofzo, maak je niet druk ik heb nooit plukdrang bij mijn cliënten ;-P)

That 'tired morning-face selfie'


Feitje: Wist je dat ik gespecialiseerd ben in het perfectioneren van wenkbrauwen?! Yup ooit wil ik mijn eigen browbar waar ik wax, thread, epileer en semi-permanente make-up aanbreng.

Producten die ik heb gebruikt:
Hema Eyebrowpencil
Hema Eyebrowgel
M.A.C studio finish spf 35 concealer NC35
NYX angled brush


Volgende week weer een nieuwe #selftorial, hopelijk vonden jullie het leuk ;-).


Thank you for stopping by, come again! - Liss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten