woensdag 5 september 2012

Recept: Niçoise Salade





De salade niçoise is een combinatie van vis groente en ei.
Het is simpel om te maken en heerlijk om te eten.
Lees gauw verder

Een salade niçoise maak je op een bord of schaal en niet in een diepe slakom
Je kan er een heerlijke maaltijd salade van maken, door er aardappelen of pasta aan toe te voegen,
zorg er dan wel voor dat de pasta of aardappelen niet te zacht worden gekookt - en zijn afgekoeld.

Voor een lekkere aroma en zachte knoflooksmaak, wrijf je de schaal in met een teentje knoflook.

Kook de eieren 6-8 minuten (niet te hard gekookt) laat ze afkoelen, pel ze daarna en snijd ze in gewenste vorm. (pocheer als je dat lekkerder vindt)

Snijd de groenten die je wilt gebruiken 'als dat nodig is'

Voeg de eieren, olijven en vis toe

Serveer met vers brood als je het zonder aardappelen of pasta combineert.



Mijn salade Niçoise bevat:
Komkommer
Tonijn
Zwarte olijven
Gekookte eieren
Slamix
Dressing (Thousand Island)
Fusilli


- Liss

2 opmerkingen:

  1. Oh wauw, dit ziet er echt lekker uit! En wat heb je een goede kwaliteit foto's!

    Ik volg je nu via Bloglovin!

    XO

    BeantwoordenVerwijderen